top of page

HET MAAKT NIET UIT WAT HET DENKEN WIL. EEN RIVIER WORDT BEPAALD DOOR HAAR STROMING EN NIET DOOR DE WENSEN VAN EEN GOLFJE.

- Elmer Hendrix - 

opstellingen


De basis van je leven wordt gevormd door de familie waarin je geboren bent. Je ouders, broers en zussen, opa's en oma's, ooms en tantes en vele generatie's voorouders vormen als het ware de klei waaruit jij geboetseerd bent. Al deze mensen hebben hun stempel achtergelaten op jou. Zo kunnen gebeurtenissen van generaties lang terug vaak volledig onbewust in de familie doorwerken en zijn er patronen ontstaan die alle leden van een familie in meer of mindere mate beïnvloeden.

Tijdens een familieopstelling wordt er zichtbaar waardoor het in jouw leven niet (meer) stroomt en je vastloopt in steeds dezelfde patronen. Je krijgt inzicht in de dynamieken in jouw familie systeem en hoe deze alle andere aspecten van je leven (kunnen) beïnvloeden. (Denk aan werk, gezondheid, relaties etc). 

In een familie opstelling kan naar boven komen wat normaal niet zichtbaar is, wat er onbewust speelt, én het laat zien waar je blokkades zitten. Door diverse interventies ontstaat (het begin van) een helende beweging, waardoor je leven weer kan gaan stromen. Het gevolg daarvan is dat je weer in vrijheid kunt leven, en niet wordt tegengehouden door onbewuste, oude patronen. Het gaat over je innerlijke houding, voelen wat er gevoeld wil worden en oude pijn aankijken en daarvan helen. Hierdoor kun jij systemisch weer op de juiste plek gaan staan en kun je weer ten volste jouw leven gaan leven. 

Een familie opstelling doe je niet met je familie, maar individueel of met een groep andere deelnemers (representanten). Ook als je zelf geen vraag inbrengt kan het deelnemen aan een familie opstellingsdag zeer helend werken. 

Hoe het precies werkt weet niemand, we weten alleen dát het werkt. Alleen door het te ervaren kun je voelen hoe de magie van een opstelling werkt.


 

high_res (4).jpg

veelgestelde 

Vragen

IMG_5444.JPG

BOEK EEN 

Familie opstellng

Je kunt een familie opstelling doen in een groep, of tijdens een 1 op 1 sessie. in de agenda kun je een groeps-opstellingsdag boeken. Wil je liever een 1 op 1 opstelling, boek dan een coachingsessie

De opstellingsdagen vinden plaats in mijn praktijk aan huis. Het max aantal deelnemers is 7/8 waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. 

bottom of page