top of page

neem jij tijd voor 

jezelf?

- retraite: 'jezelf terugtrekken voor geestelijke verdieping' -

RETRAITE

Wanneer neem jij tijd voor jezelf?

We kennen het allemaal, het dagelijkse leven slurpt je op. Je gezin, je werk, het huishouden. Tijd met vrienden en familie. Maar wanneer is er tijd voor jou? 

Met enige regelmaat organiseer ik retraites voor vrouwen. 1 daagse retraites en meerdaagse retraites. Zodat er even echt tijd voor jou is. Om te verzachten, te verbinden met andere vrouwen, je over te kunnen geven aan dat er voor jou gezorgd wordt. 

Tijdens mijn retraites combineer ik verschillende onderdelen die mij de afgelopen 10 jaar geholpen hebben om meer mezelf te worden. Om te kunnen zakken in mijn lijf en me te verbinden met mijn ziel. Iedere retraite is anders en ik werk graag samen met bijzondere vrouwen die ieder iets unieks te bieden hebben. Dat kan zijn ademwerk, soundhealings, lichaamswerk, cacao ceremonies en nog veel meer. En natuurlijk werken we ook altijd met opstellingen. 

Mijn retraites zijn een combinatie van zachtheid, verbinding en joy, en we gaan de diepte in om te zien wat er speelt. Alles mag er zijn op zo'n dag. 

 

b688bae6-b0f5-4339-86eb-fc02bfeef48b.JPG

Edities

VORIGE

"Nogmaals dank voor de prachtige dag met een fijne groep vrouwen. Zo mooi en liefdevol jullie organisatie en de openheid van alle vrouwen bij elkaar en dat alles op een magische plek midden in de natuur. Jullie creëren een veld van vertrouwen door vooral jezelf te zijn waardoor der er openheid ontstond op een hele toegankelijke fijne manier. 

Alles wat ik van binnen voel kwam deze dag tot uiting en geeft mij de kracht dat ik de weg weet."

"De aanpak van Joske is respectvol, professioneel en vanuit haar hart en ziel. Haar intuïtieve begeleiding van mijn familieopstelling heeft mij veel gebracht en inzichten gegeven. Onbewuste delen zijn bewust geworden en dat werkt heel bevrijdend. Een familieopstelling is een intense ervaring, maar met Joske als begeleider naast mij heb ik mij erg gedragen en veilig gevoeld."

WAT ANDEREN 

Zeiden:

"Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat de familie opstellingsdag een week geleden met me heft gedaan.

Afgelopen maanden (sinds ik weer wat meer tijd heb voor mezelf) heb ik er voor gekozen om me echt bewust te worden van m'n patronen, overtuigingen en trauma's (ja, die hebben we allemaal, groot of klein) en dat ik mijn eigen shit niet meer wil door geven aan m'n kinderen. Een familie opstelling leek me en mooie manier om daar aan te werken. 

Én het was zo mooi en fijn om met 15 vrouwen samen te zijn en zo diep te gaan. Ik kan wel zeggen dat dit één van de meest intense en mooiste dingen is, die ik heb meegemaakt. Het is niet te omschrijven en je moet het zelf een

keer mee maken. Ik kan het iedereen dan ook aanraden om er überhaupt een keer bij aanwezig te zijn. Het laat namelijk precies zien wat er gezien wil worden. Altijd.

Een familieopstelling heb ik een keer bijgewoond als representant dat was al een magische ervaring, laat staan dat ik nu een vraag mocht inbrengen. Ook deze ervaring is moeilijk in woorden te vatten. Joske is hele fijne begeleider in het krachtveld, zo liefdevol en helder ze in het veld beweegt. Bij mij werd zichtbaar wat ik in mijn diepste wezen voel, het ontvouwde zich nu letterlijk in een beeld. Alsof er een foto werd gemaakt van het diepste van mijn kern. 

Je doorvoelt het op zo’n intens diepe laag, dat is niet in woorden te vatten. Letterlijk wordt bloot gelegd wat zich op dat moment moet tonen. Het is zo fijn om dit te mogen meemaken, ik weet zeker dat dit een krachtige impuls zal geven aan mijn leven. Het kost tijd maar het zal mij transformeren.

bottom of page