top of page

gedragenheid

retraite dag

- Voel je gedragen -

GEDRAGENHEID

Je gedragen kunnen voelen door de ander, mogen ontvangen, je open durven stellen in alle veiligheid. 

Voor velen van ons vrouwen is het zo natuurlijk om te geven, voor een ander te zorgen en vinden we het velen malen moeilijker om onszelf dit net zo te gunnen. 

Het vraagt van je om je open te stellen en ook kwetsbaar te durven zijn, dat is een bewuste stap om te nemen die angstig kan voelen. 

Maar als je de moed hebt die stap te nemen en de gedragenheid te kunnen ervaren dan is dat een groot geschenk aan jezelf en draagt het bij aan de stevige innerlijke basis om die gedragenheid ook in jezelf te ervaren. Je veilig in en bij jezelf te voelen en een basis van rust en vertrouwen te creëren. 

Je gedragen voelen door de vrouwen voor je, hun kracht en steun ervaren, voelen dat je er niet alleen voor staat. Dat je onderdeel bent van een groter geheel.

Gun jij jezelf dit grote geschenk van gedragen worden, kom naar onze retraite dag en ervaar veiligheid, verbinding en liefde in haar pure vorm. 

Een waardevolle start van het herfstseizoen, waar we allen weer naar binnen gaan keren en de verbinding met onszelf zo voor de donkere winter maanden weer gaan verdiepen.

 

De herfst is bij uitstek de maand om los te laten. Laat los wat je niet meer dient en benut deze tijd om de innerlijke rust, ruimte en veiligheid die zo helpend is om het 'licht in jezelf' aan te houden en ervaren tijdens de donkere wintermaanden die volgen gaan. 

'Voel je gedragen' 

MAI_JOSKE-80.jpg

09.45-10.00 

inloop

landen, koffie/thee & kennismaken

01

12.30- 13.30

lunch

vegetarische lunch

04

het

Programma

cirkel

meditatie, intenties en delen

02

opstellingen

05

opstellingen

03

ademsessie

06

* de retraite dag vindt plaats in Nuenen 

Famillie opstellingen

De basis van je leven wordt gevormd door de familie waar je geboren bent. Ze vormen als het ware de klei waaruit jij geboetseerd bent. 

 

Tijdens een familieopstelling wordt er zichtbaar waardoor het in jou leven niet (meer) stroomt en je vastloopt in steeds dezelfde patronen. Je krijgt inzicht in de dynamieken in jou familie systeem en hoe deze alle andere aspecten  van je leven (kunnen) beïnvloeden. (werk, gezondheid, relaties etc).

Tijdens de retraite dag gaan we werken met de magie van opstellingen met voor diegene die willen een opstelling.

joske seegers.jpg

Ademwerk

Geertje helpt je doormiddel van je eigen ademhaling weer in contact te treden met je lichaam en je gevoelswereld.

 

Met de natuurlijke verbonden ademhaling door de neus beschik jij over een zelfhelend vermogen waarmee je opgeslagen ervaringen en emoties uit het verleden los kunt laten. 'Bagage' die jou niet meer dient.

 

Door het contact met je adem te herstellen breng je lichaam, geest & ziel weer met elkaar in balans.

LEV08459 kopie.jpg

ONE DAY

Retraite

4 november 2022

09.30 - 17.00 Nuenen

Ticket: €199,- 

*Eerste 5 tickets voor €179,-

deep dive met intieme groep  vrouwen 

meditatie & sharing cirkel 

opstellingen 

ademsessie

vegetarische lunch 

bottom of page