top of page

FAMILIE OPSTELLING EINDHOVEN

Een familie opstelling doen in de buurt van Eindhoven

Wil jij graag een familie opstelling doen? Een paar keer per jaar organiseer ik op een prachtige plek nabij Eindhoven familie opstellingen. De familie opstellingen vinden plaats bij Boschhoek, een magische plek vlak bij Eindhoven. (Nuenen). We gaan een hele dag aan de slag met familie opstellingen. De dag duurt van ongeveer 9.00 tot 17.00 en is inclusief vegetarische lunch. 

PRAKTISCH OVER DE 

familie opstellingen

Tijdens de opstellingsdagen is er ongeveer ruimte voor 5 of 6 opstellingen. Er komen max 10/15 mensen naar een opstellingsdag. Dat betekend dus dat niet iedereen aan de beurt (kan) komen voor een opstelling. Ik maak bewust geen onderscheid tussen vraaginbrengers en representanten omdat ik de dag helemaal wil laten verlopen in het moment, zo is de werking van de opstellingen het grootst. De hoeveelheid opstellingen is dan ook afhankelijk van aantal deelnemers, duur van de opstellingen etc. Ook als je alleen representant bent kan dit een enorm waardevolle dag zijn. Je mag erop vertrouwen dat het precies loopt zoals het mag lopen. 

In de prijs zit ook lunch inbegrepen en kleine snacks voor tussendoor. 

 

Heb je vragen over de familie opstellingen zelf, kijk dan even hier bij de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met me op.  

familie opstelling
familieopstelling

Locatie

NUENEN (nabij Eindhoven)

Locatie Boschhoek in Nuenen is een prachtige locatie midden in de natuur.  De locatie heeft een aparte ruimte voor de lunch en tijdens de pauzes kun je heerlijk even een luchtje scheppen op het terrein. 

bottom of page