top of page

"A WOMAN IN HARMONY WITH HER SPIRIT IS LIKE A RIVER FLOWING. SHE GOES WHERE SHE WILL WITHOUT PRETENSE, AND ARRIVES AT HER DESTINATION PREPARED TO BE HERSELF AND ONLY HERSELF."

- MARY ANGELOU - 

ABOUT ME

"Jezelf zijn" , het is het altijd terugkerende thema in mijn leven. Al heel lang fluistert er een stemmetje in mij dat dat mijn doel hier is op deze aarde; mensen zichzelf laten zijn. En nooit heb ik gesnapt of begrepen wat ik daar mee moest of hoe ik dat moest toen. Totdat ook ik echt mezelf werd, ik mijn kracht terugvond en me herinnerde wie ik werkelijk was. Toen ik het contact met mijn lichaam herstelde, naar haar begon te luisteren en erachter kwam dat alle wijsheid in mezelf zat. Toen wist ik ineens wat me te doen stond: mensen weer laten luisteren naar hun intuïtie en hun lichaam en ze reconnecten met hun kracht. Ze als het ware reconnecten met hun ware zelf. 

Pas toen ik mezelf volledig kon accepteren werd me duidelijk wat ik te doen heb hier. Het heeft me flink wat jaren gekost om mijn 'anders zijn' volledig te omarmen, maar nu ik steeds meer in mijn ware zelf zak geeft het me zoveel vrijheid en geluk.

Toen ik afgelopen mei moeder werd van mijn dochter Anna werd ik weer opnieuw uitgedaagd om mijn ware zelf te ontdekken. Alles leek verloren en ik moest mezelf weer opnieuw vinden, als moeder en als vrouw.  

 

 

JoskeLR-200.jpg

MY STORY IS WHAT MAKES ME

different

Opgegroeid op een boerderij tussen de bossen en de weilanden, in totale vrijheid, altijd op blote voeten, met blauwe plekken, meestal ergens in een boom of bij de beestjes was ik als kind al vaak 'anders'. Mijn twee liefdevolle ouders ((van wie ik het spirituele heb geërfd), hebben mij altijd opgevoed met de boodschap dat ik compleet mezelf mocht zijn. Zij hebben mij in heel mijn leven compleet ondersteund bij iedere (soms vreemde) stap die ik nam.
 
Dus toen ik na mijn opleidingen sph en culturele maatschappelijke vorming compleet iets anders ging doen en mijn eigen onderneming startte hebben ze dit ook altijd aangemoedigd. En nu ik tien jaar later op dit pad van coaching en begeleiding terecht ben gekomen doen ze dit nog steeds. 

Spiritualiteit zat in mijn opvoeding dus praten over gevoel, en vertrouwen op het leven waren dingen die ik als kind al leerde. Vanaf mijn puberteit had ik al een voorkeur voor mensen helpen, de mystiek van het leven en onderzoeken wat er nog meer is dan dat wat wij kennen/weten.

Toen ik bijna 10 jaar geleden in aanraking kwam met yoga werd dit stuk weer aangeraakt na heel wat jaren van afleiding, zoeken en leven. En sindsdien ben ik altijd bezig met zelfontwikkeling, laagjes pellen en dieper gaan. Ik behaalde mijn Reiki | en ||, maakte een spirituele reis naar Bali, las tientallen boeken, ging in therapie en kwam in aanraking met familie opstellingen. 
 

Toen ik na 10 jaar mijn bedrijf verkocht vlak daarna moeder werd ging het roer om. De magie van familie opstellingen bleef maar terugkomen in mijn leven en dus besloot ik om de opleiding tot familie opsteller te gaan volgen. Hier kwam alles samen. 

Familie opstellingen zijn voor mij de perfecte tool om oude patronen los te laten, om helderheid te krijgen en om echt te werken met de ziel. Ons hoofd neemt zo vaak de overhand, terwijl het antwoord vaak op die diepere laag te vinden is. 

Mijn sessies gaan volledig op intuïtie omdat ik er heilig in geloof dat het leven zelf ons leidt. Dat dat wat belangrijk is en gezien wil worden aan bod komt, dat de oplossing niet uit een boekje kan komen, dat de weg voor iedereen anders is en dat als je er voor open staat, magie kan ontstaan. 

Dat heb ik al vele malen mogen ervaren in mijn leven, met als hoogtepunt de komst van mijn dochter Anna. Het hele proces van moeder worden heeft me nog dichter bij mezelf gebracht, bij mijn schaduwkanten, én bij mijn licht. 

Naast mijn spiritualiteit ben ik vooral ook erg praktisch en nuchter. Die combinatie maakt dat het niet alleen bij praten blijft, maar dat er ook echt stappen worden ondernomen.

ik hoop je te ontmoeten mooi mens, je bent meer dan welkom. 
 

bottom of page